Raspberry PI vending shield (RASPIVEND DIRECT)

(produs scos din productie - inlocuit cu https://picovend.ro/pvezmasterro.php)

Aceasta versiune asigura managementul integral al sistemepelor de plata MDB (bancnote, monede si cashless). Se pot folosi doar functiile si procedurile implementate in interfata. Dispozitivul emuleaza un controller de automat Level 2 pentru cashless si suporta functii de revalue.

Dezvoltarea acestui modul a pornit avand in vedere doua obiective:

1. Constructia de automate de vanzare noi, cu touch-screen, pe baza unui SBC de tip Raspberry PI sau compatibil (Banana PI, etc.).
2. Upgrade pentru automate de vanzare folosite, cu touch-screen, pe baza unui SBC de tip Raspberry PI sau compatibil (Banana PI, etc.).

Se poate conecta la orice SBC care are un conector de 40 de pini, compatibil cu cel al Raspberry PI.

Ofera urmatoarele functii:

  • Port MDB pentru conectarea oricarui tip de sistem de plata MDB (bill validator, acceptor de monede, changer, cashless);
  • Port ccTalk pentru conectarea oricarui tip de sistem de plata ccTalk (hopper, acceptor de monede, validator de bancote, recycler de bancnote, etc.);
  • Doua porturi RS232, multiplexate, pentru conectarea de sisteme de plata RS232 sau a altor periferice (imprimanta, card reader, etc.);
  • Port pentru conectarea Raspberry pi (sau compatibil), asigurand alimentarea cu 5VCC/2A si controlul acesteia pentru shutdown.

Prin utilizarea acestui modul se simplifica foarte mult dezvoltarea de noi automate de vanzare cu touchscreen si upgrade-ul celor existente, prin adaugarea unui touchscreen.

Vending machine in cativa pasi simply, cu Raspberry PI.

Se livreaza cu o aplicatie demo si biblioteci pentru MDB, ccTalk si GPIO Raspberry Pi ce necesita isntalarea Python3 si PySerial 3.0.1 (testat si cu PySerial 3.2.1 si 3.3)

Aplicatie demo - v1.6 Pentru firmware incepand cu 18.04.2017
Manual - v1.6 Pentru firmware incapand cu 18.04.2017
Aplicatie demo - v1.7 Pentru firmware dupa 21.03.2018
Manual v1.7 Pentru firmware dupa 21.03.2018