Interfata Raspberry PI la MDB master, MDB slave si Executive (PICOVEND GIGA)

Raspberry Pi to MDB master, MDB slave and Executive vending interfaceInterfata Raspberry Pi la MDB master, MDB slave si conversie Executive-MDB

Acest echipament a fost testat cu Raspberry Pi 2, Raspberry Pi 3B, Raspberry Pi 3B+, Raspberry Pi Zero WH, Orange Pi Lite, Orange Pi Zero. Poate fi utilizat si cu alte module echipate cu conector compatibil cu cel al Raspberry Pi. Echipamentul este prevazut cu orificii de montaj pentru Raspberry Pi and Orange Pi. Optional, se pot achizitiona carcase, elemente de fixare (inaltatoare din plastic, suruburi si piulite, etc.)

Imaginea din aceasta pagina poate sa difere de modulul real. Pachetul include un modul PICOVEND GIGA, cablu panglica de 40 de pini si setul de cabluri pentur conectarea la sistemele de plata, si/sau la automatele de vanzare MDB si/sau Executive, in functie de modul de lucru pe care l-ati selectat la momentul comenzii. Pachetul NU INCLUDE elementele de montaj ale Raspberry Pi pe placa, modulul Raspberry Pi sau cablul ccTalk. Aceste elemente sunt optionale si se comanda separat.

Aceasta interfata a fost dezvoltata pentru a integra functiile celor doua module anterioare (RASPIVEND DIRECT si RASPISLAVE), oferind, in acelasi timp, o functie suplimentara de bridge intre sisteme de plata MDB si automate Executive.

  • MDB master la Raspberry Pi si compatibile - In acest mod poate controla un validator de bancnote, un acceptor de monede (sau changer/restiera) si sisteme de plata cashless.
  • MDB slave la Raspberry Pi si compatibile - In acest mod poate fi conectat la un automat de vanzare (distribuitor automat de cafea, snack, etc.) care este echipat cu interfata MDB si care suporta sisteme de plata cashless.
  • Executive VMC si sisteme de plata MDB  la Raspberry Pi si compatibile - In acest mod, PICOVEND GIGA joaca rol de convertor de protocol, permitand conectarea de sisteme moderne, MDB, la automate mai vechi, echipate cu interfata MDB. In acest mod suporta un validator de bancnote, un acceptor de monede (sau changer/restiera) si un sistem de plata cashless. De asemenea, echipamentul suporta ambele moduri de lucru referitoare la pret, poate fi utilizat pentru colectare de informatii de vanzari si poate fi utilizat pentru implementarea de plati fara numerar, prin conectarea Raspberry Pi la un server. De asemenea, in modul Executive price holding (preturile stocate pe dispozitiv) poate asigura modificare la distanta a preturilor, precum si a anumitor parametri de functionare (single/multi vend, maximum credit, maximum change, force vend, etc.)
MDB mod master - manual Pentru firmware incepand cu 2018-05-15
MDB mod master - aplicatie demo (Python 3)  Pentru firmware incepand cu 2018-05-15
MDB mod slave - manual Pentru firmware incepand cu 2018-05-15
MDB mod slave - aplicatie demo (Python 3) Pentru firmware incepand cu 2018-05-15
Mod Executive - MDB - manual Pentru firmware incepand cu 2018-05-15
Mod Executive - MDB - aplicatie demo (Python 3) Pentru firmware incepand cu 2018-05-15