Interfata multi-protocol

Cum sa construiesc un kiosk pentru plati? Cum sa conectez un touch-screen la un automat de cafea? Cum sa conectez un touch-screen la un automat universal cu spirala?

Sunt, probabil, intrebari pe care multa lume si le-a pus, incercind sa se adapteze la o piata extrem de dinamica si din ce in ce mai selectiva.

Am primit si noi aceasta intrebare si am raspuns unei provocari lansata online prin crearea acestei interfete

Am numit-o interfata multi-protocol pentru ca permite conectarea unei variate game de sisteme de plata:
- validator de bancnote MDB (acceptor de bancnote MDB);
- validator de bancnote ccNet (acceptor de bancnote ccNet);
- validator de bancnote ID-003 (acceptor de bancnote ID-003)
- acceptor de monede MDB (jetoniera MDB);
- changer MDB (restiera MDB);
- acceptor de monede ccTalk (jetoniera ccTalk);
- hopper ccTalk.

Interfata este pregatita cu un port dedicat pentru conectarea la un modul Raspberry PI (Banana PI) sau pentru conectarea la un PC. Fie ca se conecteaza la un PC pentru realizarea unui kiosk pentru plati, fie ca se conecteaza la un modul Raspberry Pi (Banana PI) cu touchscreen de 7" pentru a face upgrade unui automat de bauturi calde sau universal, doar imaginatia mai poate limita utilizarea sa in proiecte interesante si novatoare.

Pe linga porturile mentionate, interfata mai ofera doua iesiri dry-contact (relee) si un port care permite montarea de extensii diverse ce se pot proiecta in functie de necesitati (display, comanda tastaturii automatului, etc.)

Este o solutie care demonstreaza, inca o data, ca lumea vending-ului ofera posibilitati nelimitate, pe cit de inedite, pe atit de interesante.