Interfata MDB MASTER/SLAVE si Executive cu port serial RS232/USB (PICOVEND SERIAL BRIDGE)

MDB master, MDB slave, Executive to MDB bridge with RS232/5V serial interface

Interfata MDB master/slave si Executive la serial RS232 sau USB (cu convertor extern USB la RS232) (PICOVEND SERIAL BRIDGE)

Imaginea din aceasta pagina poate fi diferita de aspectul final al produsului. Pachetul include modulul PICOVEND SERIAL BRIDGE, inchis intr-o carcasa din ABS si cablul necesar pentru utilizarea in modul solicitat la momentul comenzii.

 

Aceasta interfata a fost dezvoltata pentru a integra functille interfetelor MDB master si MDB slave si pentru a ofer o functie suplimentara, aceea de bridge Executive la MDB. Interfata ofera urmatoarele moduri de lucru:

  • MDB master la serial RS232 (utilizabil cu Raspberry Pi, Arduino sau compatibile) - poate fi utilizata pentru conectarea la un PC a unui validator de bancnote, a unui acceptor de monede sau a unui changer (restiera) si a sistemelor de plata cashless.
  • MDB slave la serial RS232 (utilizabil cu Raspberry Pi, Arduino sau compatibile) - poate fi utilizata pentru conectarea la un automat, simuland un sistem de plata cashles MDB.
  • Bridge Executive/MDB la serial RS232 (utilizabil cu Raspberry Pi, Arduino sau compatibile) - poate fi utilizat pentru conectarea de sisteme de plata MDB la orice automat Executive. Suporta conectarea unui validator de bancnote, a unui acceptor de monede  sau a unui changer (restiere) si a unui sistem de plata cashless. Poate functiona in ambele moduri de pastrare a preturilor (pe automat sau pe dispozitiv), poate fi utilizat pentru capturarea datelor de vanzari si poate fi utilizat pentru a trimite credit de la distanta, catre automat.  De asemenea, ofera posibilitatea de modificare a preturilor la distanta (doar in price holding) si posibilitatea de a gestiona la distanta diverse configurari (single/multi vend, maximum credit, maximum change, force vend, etc.). In acest mod, dupa configurare, interfata poate functiona si independent de alte dispozitive, asigurand conversia sistemelor de plata MDB la Executive, pentru conectare la automate ce nu suporta protocolul MDB.
MDB master working mode - manual For firmware starting with 2018-05-15
MDB master working mode - demo application For firmware starting with 2018-05-15
MDB slave working mode - manual For firmware starting with 2018-05-15
MDB slave working mode - demo application For firmware starting with 2018-05-15
Executive to MDB working mode - manual For firmware starting with 2018-05-15
Executive to MDB working mode - demo application For firmware starting with 2018-05-15