Controller universal change/token/souvenirs/bill breaker

Controller universal pentru change machine, token dispenser (automat pentru jetoane) sau automate pentru suveniruri de tip pre-pressed sau penny-pressed.

Acest echipament poate fi utilizat pentru 3 tipuri de aplicatii distincte:

1. Change machine/bill breaker - schimbul bancnotelor cu monede de valoare echivalente. Aplicatie utila pentru supermarket-uri, acolo unde este necesara utilizarea unei monede pentru obtinerea unui carucior.

2. Token dispenser - livrarea de jetoane (tokens) pentru diverse aplicatii (kiddie-rides, , playground, spalatorii auto automate, etc.)

3. Souvenir machine controller. In acest mod, echipamentul poate fi utilizat atat pentru automate de tipul penny-pressed cat si pentru automate care livreaza medalii turnate.

Controller-ul este echipat cu:

- Port MDB pentru validator de bancnote si acceptor de monede;
- Port ccTalk pentru hopper (suporta 5 hopper-e simultan, pentru vanzarea a patru produse distincte pe acelasi automat, in timp ce din hopper-ul cu numarul 5 se poate returna rest catre clienti);
- Port paralel dedicat pentru validatoare de bancnote produse de Innovative Technologies. In acest mod, validatoarele de bancnote ITL pot fi utilizare fara o interfata suplimentare (de exemplu, fara IF5);
- Port LCD la care se poate atasa un display LCD cu 2 randuri x 16 caractere;
- Port ATMBUS pentru conectarea de extensii in functie de necesitate (I/O, telemetrie, etc);
- Port pentru conectare modul de comunicatie GSM - telemetrie.
 

Automatul functioneaza alimentat dintr-o sursa de 24VDC/2A si a fost testat cu hopper-e Azkoyen, NRI, Suzo Happ, Money Controls.

Meniul controller-ului permite configurarea modului de lucru, afisarea de contoare de vanzari si incasari, etc.

Mai jos puteti vedea un clip demonstrativ cu toate modurile de functionare.