De ce vendingtools.ro?

Am creat acest site pentru a oferi o mina de ajutor tuturor celor care isi desfasoara activitatea pe piata de vending.

Am decis sa impartasim din experienta noastra. Sunt citeva zone in care am adunat informatii, am realizat proiecte si am rezolvat probleme. Aceste zone vor deveni, rind pe rind sectiunile acestui site.

Vom incerca sa adaugam, cit mai repede, o suma de informatii. Dar, pina atunci, daca va loviti de o problema, daca validatorul de bancnote sau acceptorul de monede pe care le aveti nu sunt compatibile cu automatul pe care doriti sa le instalati, daca unul este MDB si celalalt Parallel, daca unul este MDB si celalalt Executive, ccTalk sau cine mai stie ce alt protocol, intrebati-ne.

Va vom oferi sfatul cel mai avizat. Iar in sustinerea acestei afirmatii stau proiectele pe care le-am realizat, cele mai multe pornind de la zero. Interfete, convertoare intre protocoale, controllere sau chiar automate noi, module de audit si comunicatii la distanta, sisteme de jackpot, servere care primesc informatii de la echipamentele de cimp, module pentru controlul la distanta, prin SMS, fie a automatelor de vinzare, fie a altor echipamente electrice/electronice, toate acestea fac parte din portofoliul nostru.

Si daca noi am parcurs un drum anevoios (dar care ne-a facut placere prin provocarile pe care ni le-a pus in fata), e, poate, momentul sa intoarcem ceva comunitatii. Si sa oferim expertiza noastra celor care abia acum intimpina probleme.

Noi vom publica articole si prezentari. Solutii si idei. Dar... intrebati-ne. Acolo unde intimpinati probleme in unul din domeniile enumerate. Intrebati-ne. Va vom raspunde deschis, iar acolo unde ne pricepem, va vom ajuta. Si vom publica raspunsul chiar pe acest site. Insotit de detalii tehnice complete, acolo unde vom considera necesar. Sau chiar de tutoriale video. Pentru ca cei care mai intimpina aceeasi problema, sa gaseasca rapid solutia, pentru a dezvolta propria solutie pentru vending.

Idiferent ca este vorba de automate de cafea, snack, bauturi reci, fresh-uri sandwich-uri calde sau automate pentru reincarcare, automate tip kiosk, noi sau second-hand, va vom impartasi din experienta noastra si va vom ajuta, pentru a nu mai parcurge, inca o data, drumul anevoios pe care noi l-am parcurs deja.