Modul GSM/SMS-GPRS - ATMBUS

Acesta echipament permite conectarea unui lant de module (disponibile in sectiunea "Solutii modulare scalabile), pentru comunicarea de date inspre si dinspre sistem, fie pe suport SMS, fie pe suport GPRS.

Aplicabilitatea este nelimitata, pornind de la realizarea de sisteme de plata de tip cashless care sa poata fi debitate si creditate online prin SMS sau via Internet pina la sisteme de telemetrie si comanda la distanta.

Acest modul este echipat cu un microcontroller si poate fi configurat, prin utilizarea unor solder strap-uri pentru conectare pe un port serial RS232 sau pentru conectare pe un bus impreuna cu alte module. Un exemplu de aplicatie realizata pe baza acestui echipament este: "Modul remote GMS"

Pentru aplicatiie modulare online sau cu comunicatie SMS, acest echipament se alimenteaza direct cu o tensiune intre 7.5Vac/dc si 24Vac/dc, asigurind alimentarea pentru tot lantul de module utilizat.

Se reduce, astfel costul cu o sursa externa, mai ales in aplicatii pentru vending, in care tensiunea de 24Vac/dc este disponibila direct in automat.